Terug naar Nieuws

Uitvoerders Lokhorst professionaliseren

Vorige week was het cursusdag bij Lokhorst Bouw en Ontwikkeling. De bouw digitaliseert, dus de uitvoerders gaan daar ook in mee. Zij kregen op kantoor een training voor nieuwe projectplanningssoftware: Asta Power Project.

Met een nieuwe planningstool brengen we bij Lokhorst het gehele uitvoeringsproces nog overzichtelijker dan voorheen in kaart. Ten opzichte van de voorgaande werkwijze brengt dit veel efficiency met zich mee: geen onnodige herhaalde handelingen, handige filters, een duidelijke tijdlijn en meerdere views. Alles bij elkaar zorgt dat voor een helder overzicht.

“Voor ons én opdrachtgevers is het prettig dat we met deze tool bijvoorbeeld eerder inzicht hebben in de benodigde inzet en of er extra krachten nodig zijn”, licht Henk van de Glind, Hoofd calculatie en werkvoorbereiding, toe. “Daarnaast geeft de planning in één oogopslag inzicht over de voortgang, zodat anticiperen hierop eenvoudiger wordt. Al met al leidt de tool tot een betere procesbeheersing.”

 

 

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Lokhorst bestaat 80 jaar!

vrijdag 24 oktober 2014

Samenvatting Volledig bericht

Lokhorst bestaat 80 jaar!

Dit jaar bestaat Lokhorst 80 jaar! Lokhorst komt voort uit een familiebedrijf met een onberispelijke reputatie. De roots gaan terug […]

sluiten Volledig bericht

Lokhorst