Terug naar Nieuws

Plantage 3B nu echt gestart

Elk project kent een officieuze en officiële eerste handeling. De eerste handelingen op dit project hebben uiteraard al rond de zomer plaats gevonden op het moment dat de palen geheid zijn. Maar gisteren hebben we de officieuze eerste handeling een officieel karakter gegeven in aanwezigheid van de nieuwe bewoners.  Het werd een symbolische handeling, waarmee de start van de realisatie van deze 34 NOM-woningen officieel een feit is. De eerste echte koude regenachtige herfstdag was ons gelukkig gunstig gezind, want het was droog. Na een kort welkomstwoordje was het tijd voor de handeling. De fundering werd afgewerkt en de handen mochten vereeuwigd worden.

De eerste handeling had ook nog een ander symbolisch karakter, want waar aan de ene zijde de handeling werd uitgevoerd door een ex Lokhorst-collega uitvoerder samen met zijn gezin, was het aan de andere kant de beurt aan de nieuwe generatie die over een jaar of 20 gaan instromen, de kinderen van een aantal bewoners. Hopelijk zien we dan een aantal van hun ook weer terug in de wereld van de Techniek.

Verwacht wordt dat de woningen rond mei 2019 opgeleverd gaan worden en de kinderen zonder bouwhelmen kunnen gaan spelen in deze mooie nieuwe wijk.

voor meer informatie over de voortgang van dit project en andere projecten van Lokhorst in uitvoering: www.lokhorstprojecten.nl

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Plantage 3B; leerling bouwplaats!

vrijdag 19 oktober 2018

Samenvatting Volledig bericht

Plantage 3B; leerling bouwplaats!

De afgelopen weken heeft het team van Plantage 3B in Beverwijk een start gemaakt met de funderingen. Het treintje is […]

sluiten Volledig bericht

Knappe afronding Plantage 3A Beverwijk

donderdag 02 november 2017

Samenvatting Volledig bericht

Knappe afronding Plantage 3A Beverwijk

Afgelopen week is het eerste blok van 11 woningen in Beverwijk opgeleverd van het plan plantage 3A. Eind April is […]

sluiten Volledig bericht

Lokhorst