Terug naar Nieuws

Lokhorst tekent CPO Hooghout in ontspannen sfeer

Lokhorst Bouw & Ontwikkeling heeft op 23 juli jl. in samenwerking met de bewoners de overeenkomst getekend voor de realisatie van Het Hooghout.

Het Hooghout is een collectief woongebouw dat in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is ontwikkeld door bouwgroep Vereniging Het Hooghout. Het gebouw voorziet in woon- en werkruimtes en een stallinggarage voor 19-21 huishoudens. Het project wordt gerealiseerd op kavel 20C aan de Ridderspoorweg in Buiksloterham te Amsterdam.

Bouwgroep Het Hooghout bestaat uit een zeer diverse groep mensen. Om de uiteenlopende wensen van de toekomstige bewoners te faciliteren is Het Hooghout ontworpen als een flexibel casco. Door de ontsluiting en de installaties strategisch te plaatsen en een helder onderscheid te maken tussen casco en inbouw is flexibiliteit en vrijheid ontstaan in de grootte en indeling van de woningen. Lokhorst Bouw & Ontwikkeling is een vroeg stadium ingestapt als bouwteampartner en daarmee in een vroeg traject haar kennis en kunde kunnen inbrengen.

“Deze opdracht is een prachtige aanwinst in onze portefeuille”, aldus Sander te Hoonte van Lokhorst Bouw & Ontwikkeling. “Dit zijn projecten waar Lokhorst precies naar op zoek is. Het geeft ons de gelegenheid om op meerdere fronten onze expertise in een vroegtijdig stadium in te brengen”.

Direct na de bouwvak zullen wij starten met de voorbereidingen, waarna de bouw zal plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2019.

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Lokhorst bouwt in Beverwijk 22 Appartementen

vrijdag 27 juli 2018

Samenvatting Volledig bericht

Lokhorst bouwt in Beverwijk 22 Appartementen

Op woensdag 26 juli is project- en aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van 22 appartementen in Beverwijk aan de Wijk […]

sluiten Volledig bericht

Lokhorst bouwt in Hoorn eerste energieneutrale woningen

dinsdag 10 juli 2018

Samenvatting Volledig bericht

Lokhorst bouwt in Hoorn eerste energieneutrale woningen

Op vrijdag 29 juni jl. is de realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van 12 beneden-/bovenwoningen en 20 eengezinswoningen in de […]

sluiten Volledig bericht

Lokhorst