Terug naar Nieuws

Lokhorst realiseert nul-op-de-meter woningen

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling is geselecteerd voor de ontwikkeling en realisatie van 22 nul-op-de-meter woningen.  De woningen worden gerealiseerd op het terrein van de voormalige zuivelfabriek. De sloop hiervan zal naar verwachting medio 2017 starten, zodat de nieuwbouw na de zomervakantie in gang kan worden gezet.

Duurzaamheid was een belangrijke wens van de opdrachtgever. De zuivelfabriek heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de economische ontwikkeling van Limmen. Een duurzame woonwijk voor starters uit Limmen past in dat gedachtegoed.

Nul-op-de-meter

“Binnen Lokhorst hebben we een flexibel woonconcept ontwikkeld.”, licht planontwikkelaar Marijn de Nijs toe. “Deze conceptwoning hebben we aangepast tot een NOM-woning.” Algemeen directeur Sander te Hoonte vult aan: “Door de goede samenwerking met onze ketenpartners kunnen we de kostprijs laag houden en de kwaliteit hoog. Met dit nieuwe NOM-concept zijn we dan ook in staat om prima in te spelen op een gasloze toekomst!”

Deel dit met anderen:
Limmen nul-op-de-meter

Gerelateerde berichten

Uitvoerders Lokhorst professionaliseren

dinsdag 17 mei 2016

Samenvatting Volledig bericht

Uitvoerders Lokhorst professionaliseren

Vorige week was het cursusdag bij Lokhorst Bouw en Ontwikkeling. De bouw digitaliseert, dus de uitvoerders gaan daar ook in […]

sluiten Volledig bericht

Amrâth Hotels

dinsdag 01 maart 2016

Samenvatting Volledig bericht

Amrâth Hotels

Eigen ontwikkeling van hotel met 90 kamers, 13 royale stadsvilla’s en 18 luxe appartementen.  

Eigen ontwikkeling van hotel met 90 kamers, 13 royale stadsvilla's en 18 luxe appartementen.

sluiten Volledig bericht

Lokhorst