Terug naar Nieuws

Jardin: een parel op Centrumeiland in Amsterdam, met woningen van 50 tot 145 vierkante meter.

Een architectonische parel, 40 woningen van verschillende typen en oppervlaktes, een grote binnentuin en de binnenstad niet ver weg.  Het is allemaal van toepassing op nieuwbouwproject Jardin op Centrumeiland in Amsterdam IJburg. De prijzen variëren van circa 245.000 tot boven de 750.000 euro (v.o.n.), op basis van jaarlijkse canon. De verkoop start later dit jaar. Als je je nu via de projectsite aanmeldt als belangstellende, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Jardin: gezamenlijke binnentuin, grote eigen buitenruimtes

Behalve de gezamenlijke binnentuin heb je in Jardin ook een grote eigen buitenruimte. Met zo veel buiten en zo veel groen begrijp je meteen waar de naam van het project vandaag komt. Jardin betekent immers ‘tuin’. Een van de kenmerken van een mooie tuin is variatie. En ook dat begrip past naadloos bij Jardin Amsterdam. Het woningaanbod is namelijk  zeer gevarieerd. Er zijn townhouses, waterviewlofts, maisonnettes en appartementen in verschillende soorten en maten. De woonoppervlaktes variëren van circa 50 tot ongeveer 145 vierkante meter. Dan is er ook nog een uniek penthouse van circa 161 vierkante meter, waarvan je de indeling nog helemaal zelf kunt bepalen. Jardin Amsterdam krijgt voldoende parkeerplekken en een ruime stalling voor fietsen. De prijzen variëren van ongeveer 245.000 tot boven de 750.000 euro (v.o.n.), op basis van jaarlijkse erfpachtcanon. Nieuwsgierig? Bekijk nu alvast het complete aanbod op www.woneninjardin.nl.

Wonen in Amsterdam, op Centrumeiland: duurzaam, energiezuinig en rainproof

Duurzaamheid is belangrijk, zeker op Centrumeiland. De wijk wordt autoluw, rainproof, supergroen en zeer energiezuinig, met de mogelijkheid van een warmte- en koudeopslag voor de wijk, voor duurzame warmte en koude. Jardin past perfect in deze buurt. Het gebouw wordt klimaatbestendig en natuurinclusief, met zeer duurzame manieren van energieopwekking en -besparing. Dat is niet alleen goed voor milieu en klimaat, maar ook voor je portemonnee. Straks woon je hier in een energieneutraal gebouw, dat regenwater opvangt en vasthoudt om in droge perioden de tuinen groen te houden. Dat levert meteen verkoeling en een gezonde leefomgeving op.

Stadsstrand op loopafstand, binnenstad op 20 minuten met de tram

Op Centrumeiland ben je veel buiten. Er heerst een eilandgevoel, met een stadsstrand op loopafstand. Vanuit je woning loop of fiets je bovendien zo de natuur in. Het centrum van Amsterdam is in 20 minuten met de tram bereikbaar. Ook woon je Centrumeiland dicht bij verschillende winkels, scholen, cafés, kinderopvang en sportvoorzieningen. En je bent ook zo via de ring A10 ook zo de stad uit.

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte

De verkoop van de woningen in Jardin start later dit jaar. Begin 2021 is de bouwstart gepland. Naar verwachting wordt het project in de loop van 2022 opgeleverd. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende, dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws. Je kunt het project ook volgen op Facebook.

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Orion College Amsterdam

dinsdag 31 maart 2020

Samenvatting Volledig bericht

Orion College Amsterdam

De voormalige banketbakkerschool aan wibautstraat 220 betreft een monument. De opdracht was een verbouwing en nieuwbouw die over de huidige […]

sluiten Volledig bericht

Michiel Kievits

Appartementengebouw Wibautstraat Amsterdam

dinsdag 06 december 2016

Samenvatting Volledig bericht

Appartementengebouw Wibautstraat Amsterdam

Op de Hoek van de Wibautstraat en Grensstraat in Amsterdam heeft Lokhorst Bouw en Ontwikkeling in bouwteam met de architect […]

Op de Hoek van de Wibautstraat en Grensstraat in Amsterdam heeft Lokhorst Bouw en Ontwikkeling in bouwteam met de architect en constructeur appartementencomplex. De appartementen worden opgetrokken in kalkzandsteen en breedplaten. De gevel bestaat uit metselwerk in combinatie met aluminium kozijnen.

sluiten Volledig bericht

VMBO-School Noorderlicht Amsterdam

zaterdag 07 januari 2017

Samenvatting Volledig bericht

VMBO-School Noorderlicht Amsterdam

Lokhorst verzorgt de realisatie van een nieuw schoolgebouw voor twee vmbo-scholen (Waterlant en Rosa College) die fuseren onder de naam […]

Lokhorst verzorgt de realisatie van een nieuw schoolgebouw voor twee vmbo-scholen die fuseren onder de naam Noorderlicht.

sluiten Volledig bericht

Lokhorst