Terug naar Nieuws

Hoogste punt bereikt Orion College

Om haar waardering aan het bouwteam te tonen, trakteerde de gemeente Amsterdam, als opdrachtgever alle werknemers van het projectteam Orion College op Heerlijke frietjes!

Alweer een jaar is Lokhorst actief aan de Wibautstraat in Amsterdam. De oude bakkersschool wordt gerenoveerd en uitgebreid met een nieuwbouw die over het bestaande gebouw heen gaat. Een mooi kunststukje, waarbij vandaag het hoogste punt behaald werd, nadat de staalconstructie over het bestaande deel heen gebouwd is.

een tevreden klant sprak het bouwteam toe en uitte daarbij de waardering voor de wijze hoe samen naar oplossingen wordt gezocht en tegenslagen worden overwonnen. Nog een paar drukke weken naar de kerst, want dan wordt het gebouw opgeleverd aan de gemeente en kan de school starten met inrichten.

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Hoogste punt “de Tamarinde”

dinsdag 07 november 2017

Samenvatting Volledig bericht

Hoogste punt “de Tamarinde”

Gisteren vierde het bouwteam van de Tamarinde het hoogste punt. Vanaf de bouwvakantie is er in Zaandam heel hard gewerkt […]

sluiten Volledig bericht

Voorlopige gunning Orion College Amstel

donderdag 10 augustus 2017

Samenvatting Volledig bericht

Voorlopige gunning Orion College Amstel

Door de gemeente Amsterdam is het gunningsbesluit bekend gemaakt voor de realisatie van het Orion College te Amsterdam. Goed nieuws […]

sluiten Volledig bericht

Lokhorst