MVO

Lokhorst is een ‘betrokken bouwer’. Betrokken bij onze opdrachtgevers en de opdrachten die wij uitvoeren. Betrokken bij onze leefomgeving, dichtbij en verder weg en bij de mensen die voor ons werken.

Wij doen wat we kunnen om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te laten zijn

Hoe? Door onze systemen en werkwijzen zo in te richten dat we voldoen aan de geldende milieu- en arbowet- en regelgeving en steeds vaker zelfs meer dan dat. Onze certificaten zijn hier het bewijs van.

100% duurzaam

Op de bouwplaatsen werken we met groene energie van leverancier Pure Energie. Deze energie is afkomstig van windmolens en zonne-energie uit Nederland;  100% duurzaam!  Een deel van ons wagenpark rijdt elektrisch en we maken daar waar mogelijk gebruik van lokale partijen en duurzame materialen. Zo werkt Lokhorst al jaren alleen met FSC® en PEFC-gekeurd hout. Niet alleen omdat onze opdrachtgevers daar om vragen, maar ook omdat wij een duurzaam en verantwoord product willen leveren. De actuele geldigheid van de certificaten kan worden geverifieerd op info.fsc.org.

Bewuste Bouwer

Lokhorst heeft zich aangesloten bij Bewuste Bouwers.  Als Bewuste Bouwer wil je als bouwbedrijf een goede buur zijn op de bouwplaats . Met het in uitvoering brengen van de gedragscode van stichting Bewuste Bouwers, onafhankelijke audits en feedback van omwonenden en voorbijgangers hopen wij onszelf tot een steeds betere buur te kunnen ontwikkelen.

Bedrijfscertificaat Bewuste Bouwers 2017 Lokhorst

SKH-FSC-COC Certificaat deel 1

SKH-FSC-COC Certificaat deel 2

duurzaamheid

Lokhorst