Over Lokhorst

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling is een ontwikkelende aannemer gevestigd in Velsen-Noord en voornamelijk opererend in en om noord en west Randstad. Onze kennis en kunde is gebaseerd op ruim 80 jaar ervaring. Kwaliteit & veiligheid staan bij ons in alles voorop.

De activiteiten van Lokhorst richten zich op ontwikkelen, nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor diverse opdrachtgevers in de utiliteitsbranche, commerciële sector en de sociale sector.

Beleidsverklaring

Missie – Wij realiseren met en voor onze klanten, op innovatieve wijze voor de gehele levenscyclus, duurzame vastgoed oplossingen voor wonen, werken of leren.

Visie – Wij willen met onze klanten, medewerkers, bouwpartners en onze andere stakeholders duurzaam groeien en samenwerken, innoveren en ondernemen, zodat we een onderscheidende positie innemen in de bouwwereld.

Duurzaam – Wij willen onze bijdrage leveren aan een duurzame omgeving en zullen daarom gevraagd en ongevraagd duurzame oplossingen aanreiken, waarbij economische, milieu- en maatschappelijke belangen met elkaar in evenwicht zijn. Wij willen ook in onze eigen bedrijfsvoering bewust bezig zijn met de reductie van onze CO2 footprint.

Beleidsverklaring Lokhorst Bouw en Ontwikkeling Augustus 2019

Lokhorst