Over Lokhorst

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling is een middelgrote bouwonderneming gevestigd in Beverwijk en opererend in heel Nederland. Onze kennis en kunde is gebaseerd op ruim 80 jaar ervaring. Kwaliteit & veiligheid staan bij ons in alles voorop.

De activiteiten van Lokhorst richten zich op nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor diverse opdrachtgevers in de utiliteitsbranche, commerciële sector en de sociale sector.

Beleidsverklaring

Missie – Lokhorst Bouw en Ontwikkeling wil voor haar klanten een betrouwbare partner zijn en waarde toevoegen vanaf initiatieffase- tot en met realisatie. Wij doen dit door het inbrengen van mensen, kennis & middelen.

Waarden – Lokhorst Bouw en Ontwikkeling wil een verantwoordelijke onderneming zijn. Dit betekent dat wij onze werkzaamheden op een duurzame wijze uitvoeren conform de geldende ethische, professionele en juridische normen. Wij zijn ons bewust van onze omgeving en gaan hier ook als dusdanig mee om.

Duurzaam – Wij willen onze bijdrage leveren aan een duurzame omgeving en zullen daarom gevraagd en ongevraagd duurzame oplossingen aanreiken, waarbij economische, milieu- en maatschappelijke belangen met elkaar in evenwicht zijn. Wij willen ook in onze eigen bedrijfsvoering bewust bezig zijn met de reductie van onze CO2 footprint.

Volledige Beleidsverklaring Lokhorst Bouw en Ontwikkeling dec. 2016

Lokhorst