Terug naar Nieuws

Wij zoeken jou….

Onze organisatie is behoorlijk in ontwikkeling. Vanuit vaste klantrelaties groeit onze afdeling Kleinbouw. Kleinbouw is binnen Lokhorst het verzamelwoord voor kleinschalige nieuwbouwprojecten, projecten in de bestaande omgeving, maar ook onderhoud en beheer, waarbij de klant voor ons altijd centraal staat. Een persoonlijke match tussen Klant & Lokhorst vinden we essentieel.

Zoek jij een hoge mate van zelfstandigheid, ben je betrokken, vind je klantcontact leuk, communiceer jij op een open en transparante wijze, sta je open voor het werken met BIM en Lea(r)n en ben je een vakman/vrouw dan pas je bij ons!!

We werken binnen Lokhorst met minder strakke functiekaders. We spreken over rollen. Soms werk je alleen voor de klant, soms samen, maar de afdeling Kleinbouw is een team!

We zoeken in alle rollen nieuwe teamleden! Dus ben je nu timmerman, werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider of ……… , herken je je in bovenstaande en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of omgeving, neem contact met ons op!!!

Stehoonte@lokhorst.nl
Shollenberg@lokhorst.nl

PS. Deze oproep is expliciet bedoeld voor jou en niet voor bedrijfsacquisities!!!

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Uitvoerders Lokhorst professionaliseren

dinsdag 17 mei 2016

Samenvatting Volledig bericht

Uitvoerders Lokhorst professionaliseren

Vorige week was het cursusdag bij Lokhorst Bouw en Ontwikkeling. De bouw digitaliseert, dus de uitvoerders gaan daar ook in […]

sluiten Volledig bericht

Vier nieuwe woningbouwprojecten voor Lokhorst

dinsdag 17 mei 2016

Samenvatting Volledig bericht

Vier nieuwe woningbouwprojecten voor Lokhorst

Lokhorst heeft de afgelopen periode vier nieuwe woningbouwprojecten in Noord-Holland weten binnen te halen: van appartementen tot aan vrijstaande woningen. […]

sluiten Volledig bericht

Lokhorst