Terug naar Nieuws

Daar zit muziek IN!

Vandaag was de officiële sleuteloverdracht van het cultuurcentrum in Heemskerk. Het afgelopen half jaar is in het gemeentehuis door Lokhorst i.s.m. van Vuuren installatietechniek het cultuurcentrum gerealiseerd. Uitdaging was om het geluid van muziekinstrumenten, zang en dergelijke binnen het cultuurcentrum te houden en met hele dikke metalstudwanden, doos-in-doos constructies is hier goed in geslaagd.

De overdracht van de sleutel (code) straalde van alle kanten Trots uit. Trots op het gerealiseerde resultaat, Trots op de behaalde geluidswaarden, maar zeker ook op de samenwerking tussen opdrachtgever, ontwerpteam, uitvoeringsteam, maar ook college die deze samenwerking mogelijk maakte. Binnen het ambitieus gestelde budget hebben alle partijen gekozen om vanuit een samenwerkingsmodel vanuit mogelijkheden te ontwerpen en realiseren. Dit is succesvol gebleken, dus ook als Lokhorst zijn we zeker TROTS.

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Opdracht verbouwing Cultuurcentrum Heemskerk ondertekend

vrijdag 21 juli 2017

Samenvatting Volledig bericht

Opdracht verbouwing Cultuurcentrum Heemskerk ondertekend

Wethouder Aad Schoorl heeft samen met Kees Teeuwen (Lokhorst Bouw en Ontwikkeling), Harold van Vuuren en Peter de Nijs (Van […]

sluiten Volledig bericht

Lokhorst