Terug naar Nieuws

Opdracht verbouwing Cultuurcentrum Heemskerk ondertekend

Wethouder Aad Schoorl heeft samen met Kees Teeuwen (Lokhorst Bouw en Ontwikkeling), Harold van Vuuren en Peter de Nijs (Van Vuuren Elektrotechniek), Hendrik-Jan Lohman en Peter Gras (bv technisch bureau Massier), de opdrachtbevestiging getekend voor verbouwing van het bibliotheekgebouw voor de herinrichting van Cultuurcentrum Heemskerk. De opdracht is tot stand gekomen in bouwteam.

Verbouwing bibliotheek

In juni vond de ‘verhuizing’ plaats van de bibliotheekvestiging in het gemeentehuis van Heemskerk. Het oppervlak van de bibliotheek is ingeperkt met 935 vierkante meters. Deze vierkante meters worden, na de verbouwing, door het Cultuurcentrum in gebruik genomen. De verbouwing moet 1 december 2017 zijn afgerond. Naar verwachting opent het Cultuurcentrum in januari 2018 de deuren op de nieuwe locatie. Daarmee ontstaat een multifunctioneel gebouw, waarin de bibliotheek, het Cultuurcentrum en gemeente Heemskerk gehuisvest zijn.

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Gemeentehuis Heemskerk

zaterdag 27 februari 2016

Samenvatting Volledig bericht

Gemeentehuis Heemskerk

Bouw van het gemeentehuis (6000 m2) en bibliotheek (2300 m2) te Heemskerk. Projectblad Projectblad Gemeentehuis en bibliotheek Heemskerk

Bouw van een gemeentehuis (6000 m2) en bibliotheek (2300 m2) te Heemskerk.

sluiten Volledig bericht

woningbouw amsterdam

Verbouwing grachtenpand

maandag 07 maart 2016

Samenvatting Volledig bericht

Verbouwing grachtenpand

Van een grachtenpand in Amsterdam heeft Lokhorst Bouw en Ontwikkeling de volledige verbouwing verzorgd. Van het strippen van de woning […]

Van een grachtenpand in Amsterdam heeft Lokhorst Bouw en Ontwikkeling de volledige verbouwing verzorgd. Van het strippen van de woning tot aan het turnkey opleveren hiervan.

sluiten Volledig bericht

Lokhorst