Terug naar Nieuws

Officieel geopend

Vandaag was de officiële opening van het door Lokhorst Bouw en Ontwikkeling gerealiseerde zwembad “de Cromme Nije” te Krommenie. De gemeente gaf goede voorbeeld met een #circulair cadeau, tafels met het blad gemaakt van de oude sportvloer uit sporthal de Vang !! #trots kwam in de speeches veel terug. Trots op het ontwerp, trots op de duurzame installatie, trots op het behoud van al het goede van het oude crommenije en ook wij hebben onze trots uitgesproken en dan vooral de trots op een prettige samenwerking tussen alle betrokken partijen!! Altijd met hetzelfde doel voor ogen!!

Het bad werd geopend door de wethouder van Sport, nadat hij een circulair cadeau had overhandigd aan het zwembad. Na het slopen van de sporthal “de Vang” zijn er meubels gemaakt van de gedemonteerde sportvloer. Hiervan konden er natuurlijk niet een aantal ontbreken in de inrichting van de nieuwe Crommenije

Na het doorknippen van het lint was Najid Amhali aan de beurt om het officiële eerste startschot van de zwemactiviteit te geven. Daarmee was het officiële gedeelte afgerond en kon iedereen een rondleiding krijgen.

Tenslotte vraagt de beer die in het peuterbad geplaatst is een vermelding, want dit was een mooi klusje voor het uitvoeringsteam geweest.

Nu nog paar maanden hard werken om ook het buitenbad in gebruik te kunnen nemen.

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Lokhorst