Terug naar Nieuws

Bewuste Bouwer 2017

Vandaag was een feestelijke dag voor Lokhorst, want het was tijd voor de uitreiking van de “bewuste bouwers award 2017”. Het zijn van een Bewuste Bouwer is vorig jaar als belangrijk speerpunt aangemerkt en naar nu blijkt zeer succesvol.

Op het project “The Building 1962”, de renovatie van een van de oude Citroëngebouwen bij het olympisch stadion is door de opdrachtgever Bouwinvest vooraf contractueel vastgelegd dat het project aangemeld moest worden als Bewuste Bouwer. Een eis die wij zeer graag invullen en andere opdrachtgevers ook aanmoedigen om te stellen.

We hebben Kineta Agyemang aangesteld als kartrekker en dat heeft zeer succesvol uitgepakt. Diverse genomen initiatieven werden door de jury zeer positief ontvangen en resulteerden in een projectscore van 9,4! Nu blijkt dat dat de hoogste score was in 2017👍👍

Met Trots werken we in 2018 verder aan ons imago van bewuste bouwer. Volgende doelstelling is alle projecten aangemeld te hebben in 2018.

Deel dit met anderen:

Gerelateerde berichten

Detmar Rehoboth Barneveld

Betrokken Bouwer = Bewuste Bouwer

dinsdag 24 mei 2016

Samenvatting Volledig bericht

Betrokken Bouwer = Bewuste Bouwer

‘De medewerkers maken het verschil’ Bij Lokhorst Bouw en Ontwikkeling willen we een betrokken bouwer zijn. Betrokken bij onze opdrachtgevers […]

sluiten Volledig bericht

Lokhorst